Φύση της άγκυρας σφήνας.

- 2021-07-15-

Η άγκυρα σφήνας δεν έχει υψηλότερες απαιτήσεις για κενά από σκυρόδεμα και είναι εύκολο να εγκατασταθεί και η τιμή δεν είναι ακριβή. Ανάλογα με το πάχος της επάνω πλάκας, επιλέγεται το κατάλληλο θαμμένο βάθος. Με την αύξηση του θαμμένου βάθους, η τάση αυξάνεται και αυτό το προϊόν έχει αξιόπιστη λειτουργία διαστολής. Το υλικό του αμαξώματος είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθρακούχο χάλυβα και άλλα μεταλλικά υλικά.


Το νήμα του προϊόντος είναι μακρύ, το οποίο είναι ευκολότερο να εγκατασταθεί, συνήθως χρησιμοποιείται για εγκαταστάσεις βαρέως τύπου. Για να αποκτήσει αξιόπιστη, τεράστια στερέωση, πρέπει να διασφαλίσει ότι οι σιαγόνες που είναι στερεωμένες στο γκέλιο διαστέλλονται πλήρως. Και ο δακτύλιος σφιγκτήρα διαστολής δεν μπορεί να πέσει από τη ράβδο ή να στρέψει την τιμή τάσης παραμόρφωσης στην οπή της αντοχής τσιμέντου.


Η δοκιμή που λαμβάνεται υπό τις συνθήκες των 260 ~ 300kgs / cm2, η μέγιστη τιμή του φορτίου ασφαλείας δεν πρέπει να υπερβαίνει το 25% της τυπικής τιμής.

Τα προϊόντα είναι μεταλλικές κατασκευές, μεταλλικά προφίλ, πλάκες πάτου, πλάκες στήριξης, βραχίονες, βροχές, παράθυρα, τοίχοι κουρτινών, μηχανές, μεγάλα δοκάρια, χορδές, βραχίονες κ.λπ.